Kontakt hovedkontoret i Skien

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Sender du mail, svarer vi deg så snart vi har anledning. Kontaktpersonene våre kan du kontakte eller lese om litt lenger ned på siden. Her finner du en oversikt over FROG-kontorene.

lykz_orange_striper2
  • Besøksadresse: Nedre Hjellegate 18, 3724 Skien Postadresse: Postboks 3137 Handelstorget, 3707 Skien
  • 915 94 080
  • kontakt@lyk-z.no

Kontaktskjema

Ditt navn *

E-post *

Avdeling *

Melding

Kontaktpersoner

INGEBORG OMDAL LYKSETH

GRÜNDER, UTVIKLER, DAGLIG LEDER, COACH, FOREDRAGSHOLDER OG REGISSØR

Ingeborg har lang erfaring som sertifisert CTI coach, og er en anerkjent fagperson som holder workshops og foredrag i inn og utland. Hun har utviklet og etablert mange innovative prosjekter og bedrifter. Hun har også erfaring som konferansier og programleder.

LISE HESTVIK

ADMINISTRASJONSSJEF

Lise har lang erfaring som leder og i lyk-z & døtre har hun ansvar for drift, økonomi og administrasjon. Hun bidrar også til å holde oversikt over prosjekter og samarbeidspartnere.

VERA OMDAL LYKSETH

FROG-INSTRUKTØR OG SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

Vera er sertifisert profesjonell co-active coach, FROG- instruktør og autorisert sykepleier. Hun leder kurs og workshops for målgruppa ung og utenfor, sertifiserer nye FROG-trenere og tilbyr individuell coaching. Hun følger opp kunder og deltakere, utarbeider tekster og følger opp SoMe. Om kapasitet, leies hun ut på konsulentoppdrag.

HANNE M. BRATSBERG

FROG-INSTRUKTØR OG SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

Hanne er sertifisert profesjonell co–active coach og FROG- instruktør med master i Creativity & Change Leadership i bunn. Hun leder kurs og workshops for målgruppa ung og utenfor, sertifiserer nye FROG-trenere og tilbyr individuell coaching. Hun følger opp kunder og deltakere, og hvis hun har kapasitet, leies hun ut på konsulentoppdrag.

KRISTINE ØVERÅS

FROG-INSTRUKTØR & SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

Kristine er sertifisert profesjonell Co-active coach og FROG-instruktør. Hun er utdannet helse- og treningsrådgiver og idrettslærer fra Norges Idrettshøgskole. Hun leder kurs og workshops for målgruppa ung og utenfor, sertifiserer nye FROG-trenere og tilbyr individuell coaching, samt følger opp kunder og deltakere.

ANNE MARIT OMDAL LYKSETH

SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH, FROG-MENTOR OG FAGANSVARLIG

Anne Marit er autorisert sykepleier. Hun har videreutdannelse innen kognitiv terapi, og er sertifisert CTI co-active coach. Hun har i tillegg Leadership program fra CTI i Spania. Sammen med Ingeborg har hun vært med å utvikle FROG-programmet

MARTE OMDAL LYKSETH

SPESIALPEDAGOG

Martes masteroppgave omhandler coaching i metode. Flere fagmiljøer har vist interesse for denne oppgaven. Marte  jobber som pedagog og lærer, og bidrar faglig til lyk-z & døtre på ulike vis.

Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.