Kontakt hovedkontoret i Skien

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Sender du mail, svarer vi deg så snart vi har anledning. Kontaktpersonene våre kan du kontakte eller lese om litt lenger ned på siden. Her finner du en oversikt over FROG-kontorene.

lykz_orange_striper2
  • Besøksadresse: Nedre Hjellegate 18, 3724 Skien Postadresse: Postboks 3137 Handelstorget, 3707 Skien
  • 906 59 990
  • kontakt@lyk-z.no

Kontaktskjema

Ditt navn *

E-post *

Avdeling *

Melding

Kontaktpersoner

INGEBORG OMDAL LYKSETH

GRÜNDER, UTVIKLER, DAGLIG LEDER, COACH, FOREDRAGSHOLDER OG REGISSØR

Ingeborg har lang erfaring som sertifisert CTI coach, og er en anerkjent fagperson som holder workshops og foredrag i inn og utland. Hun har utviklet og etablert mange innovative prosjekter og bedrifter. Hun har også erfaring som konferansier og programleder.

HILDE SKAADEL

ADMINISTRASJONSSJEF

Hilde er cand. mag. i økonomi og språk. Hun er utdannet i FROG-metoden og hun jobber som administrasjonssjef. Hennes oppgave er å holde orden på drift og økonomi.

VERA OMDAL LYKSETH

FROG-INSTRUKTØR OG SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

Vera er autorisert sykepleier. Hun har hovedansvar for oppfølging og kontakt med kunder og samarbeidspartnere. Hun ble i januar 2018 sertifisert profesjonell co-active coach. Hun er også frivillig i Røde Kors.

HANNE M. BRATSBERG

FROG-INSTRUKTØR OG SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

Hanne er ansvarlig for å oppdatere nettsiden lyk-z.no og å holde tråden i diverse interne prosjekter. I tillegg til å lede FROG-program og følge opp deltakere. Hun ble i januar 2018 sertifisert profesjonell co-active coach.

ANNE MARIT OMDAL LYKSETH

SERTIFISERT COACH, FROG-MENTOR OG FAGANSVARLIG

Anne Marit er autorisert sykepleier. Hun har videreutdannelse innen kognitiv terapi, og er sertifisert CTI co-active coach. Hun har i tillegg Leadership program fra CTI i Spania. Sammen med Ingeborg har hun vært med å utvikle FROG-programmet

MARTE OMDAL LYKSETH

SPESIALPEDAGOG

Martes masteroppgave omhandler coaching i metode. Flere fagmiljøer har vist interesse for denne oppgaven. Marte  jobber som pedagog og lærer, og bidrar faglig til lyk-z & døtre på ulike vis.

Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.