Kontakt hovedkontoret i Skien

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Sender du mail, svarer vi deg så snart vi har anledning. Kontaktpersonene våre kan du kontakte eller lese om litt lenger ned på siden. Her finner du en oversikt over FROG-kontorene.

lykz_orange_striper2
 • Besøksadresse: Nedre Hjellegate 18, 3724 Skien Postadresse: Postboks 3137 Handelstorget, 3707 Skien
 • 915 94 080
 • kontakt@lyk-z.no

Kontaktskjema

  Ditt navn *

  E-post *

  Avdeling *

  Melding

  Kontaktpersoner

  INGEBORG OMDAL LYKSETH

  Adm. dir. & Metodeutvikler

  Ingeborg har lang erfaring som sertifisert CTI coach, og er en anerkjent fagperson som holder workshops og foredrag i inn og utland. Hun har utviklet og etablert mange innovative prosjekter og bedrifter. Hun har også erfaring som konferansier og programleder.

  KARL WALLANDER

  DAGLIG LEDER

  Karl er lyk-z sin Daglige Leder siden januar 2023. Han har ansvar for den daglige driften av selskapet og bistå Ingeborg på de fleste plan. Karl har lang erfaring som salgsansvarlig og har en utdannelse innen Media og Kommunikasjon.

  VERA OMDAL LYKSETH

  FROG-INSTRUKTØR OG SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

  Vera er sertifisert profesjonell co-active coach, FROG- instruktør og autorisert sykepleier. Hun leder kurs og workshops for målgruppa ung og utenfor, sertifiserer nye FROG-trenere og tilbyr individuell coaching. Hun følger opp kunder og deltakere, utarbeider tekster og følger opp SoMe. Om kapasitet, leies hun ut på konsulentoppdrag.

  HANNE M. BRATSBERG

  FROG-INSTRUKTØR OG SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH

  Hanne er sertifisert profesjonell co–active coach og FROG- instruktør med master i Creativity & Change Leadership i bunn. Hun leder kurs og workshops for målgruppa ung og utenfor, sertifiserer nye FROG-trenere og tilbyr individuell coaching. Hun følger opp kunder og deltakere, og hvis hun har kapasitet, leies hun ut på konsulentoppdrag.

  ANNE MARIT OMDAL LYKSETH

  SERTIFISERT CO-ACTIVE COACH, FROG-MENTOR OG FAGANSVARLIG

  Anne Marit er autorisert sykepleier. Hun har videreutdannelse innen kognitiv terapi, og er sertifisert CTI co-active coach. Hun har i tillegg Leadership program fra CTI i Spania. Sammen med Ingeborg har hun vært med å utvikle FROG-programmet

  MARTE OMDAL LYKSETH

  SPESIALPEDAGOG

  Martes masteroppgave omhandler coaching i metode. Flere fagmiljøer har vist interesse for denne oppgaven. Marte  jobber som pedagog og lærer, og bidrar faglig til lyk-z & døtre på ulike vis.

  Kontakt oss

  Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.