Hanne M. Bratsberg

Hanne M. Bratsberg

FROG-instruktør

Hanne er sertifisert FROG-instruktør. Hennes viktigste oppgave er å holde sertifiseringskurs for nye FROG-trenere og ha tett oppfølging av nye FROG-trenere gjennom deres første FROG-kurs. Hun er nå igang med coachutdanning via CTI Nordic. I tillegg oversetter hun aktuelle dokumenter til engelsk og gjør forefallent administrativt arbeid der det trengs. Hanne er også en erfaren kreativ fasilitator og har en Master of Science i Kreativt Leaderskap fra Buffalo State, State University of New York.

Metodene Hanne bruker har hjulpet meg mer med min angst i de 4-5 timene vi har hatt, enn psykologer har gjort i en årrekke. Jeg har ikke måttet vente lenge på hjelp. Hun hjelper meg å ta tak i de utfordringene jeg har, som gjør at jeg takler de mindre utfordringene godt. Jeg føler meg ivaretatt, sett og hørt.
-Caroline Ritch

Jeg synes coachingen var helt super! De få gangene jeg var der hjalp meg ekstremt mye. Hanne er utrolig flink, imøtekommende og en person man føler seg trygg på.
– Maria, 25 år

Det er ekstremt givende å se og å få være en del av de små og store forandringene som skjer med alle de menneskene som tar del i et FROG-program.

Utdannelse/bakgrunn

Hanne har en Master of Science i Creative Leadership fra Buffalo State, State University of New York og en bachelorgrad i innovasjon, kreativitet og forretningsutvikling fra Markedshøyskolen, Campus Kristiania, Oslo.

Hanne har fasilitert en rekke kreative problemløsnings workshops og økter for store og små selskaper, samt undervist i kreativ tenkning for videregående studenter. Hanne har også bred erfaring fra kundeservice fra ulike roller i detaljhandel og turisme.

Kontaktinformasjon

Mail: hanne@lyk-z.no

Tlf: +47 958 89 540

Prosjekter
  • Utarbeidet føringer for FROG-trenere i sertifisering
  • Utarbeidet vurdering system for en annen Sosial Entreprenør
  • Vært med og ledet BIC Ballangen (Building Identity Capital) 2016
  • Lede Kreativ Problemløsning-prosess for ekstern gruppe

Hanne er kjent for sin kreativitet

Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.