frog_bg2

Hanne M. Bratsberg

FROG-instruktør & Sertifisert Profesjonell CO-active Coach

Hanne M. Bratsberg er sertifisert profesjonell Co-active coach, og sertifisert FROG-instruktør. Hun leder egne program direkte til målgruppen, samt utdanner nye FROG-trenere. I tillegg har hun individuell oppfølging av deltakere av programmet. Hanne startet i lyk-z & døtre 1.januar 2014.

Hanne er også en erfaren kreativ fasilitator og har en Master of Science i Creativity & Change Leadership fra Buffalo State, State University of New York. Hun har ledet mange kreativ problemløsnings workshop av større og mindre grad.

Metodene Hanne bruker har hjulpet meg mer med min angst i de 4-5 timene vi har hatt, enn psykologer har gjort i en årrekke. Jeg har ikke måttet vente lenge på hjelp. Hun hjelper meg å ta tak i de utfordringene jeg har, som gjør at jeg takler de mindre utfordringene godt. Jeg føler meg ivaretatt, sett og hørt.
-Caroline R.

Jeg synes coachingen var helt super! De få gangene jeg var der hjalp meg ekstremt mye. Hanne er utrolig flink, imøtekommende og en person man føler seg trygg på.
– Maria, 25 år

Det er ekstremt givende å se og å få være en del av de små og store forandringene som skjer med alle de menneskene som tar del i et FROG-program.

Utdannelse/bakgrunn

Hanne har en Master of Science i Creativity & Change Leadership fra Buffalo State, State University of New York og en bachelorgrad i innovasjon, kreativitet og forretningsutvikling fra Markedshøyskolen, Campus Kristiania, Oslo.

Hanne har fasilitert en rekke kreative problemløsnings workshops og økter for store og små selskaper, samt undervist i kreativ tenkning for videregående studenter. Hanne har også bred erfaring fra kundeservice fra ulike roller i detaljhandel og turisme.

Kontaktinformasjon

Mail: hanne@lyk-z.no

Tlf: +47 958 89 540

Prosjekter
 • Ledet ca. 20 av dagens sertifiserte FROG-trenere gjennom deres sertifiseringskurs /del 1, og fulgt opp over halvparten av disse i del 2.
 • Rundt 2.200 timers erfaring i prosessledelse i grupper med målgruppa ung og utenfor.
 • Bistod to nye FROG-trenere i Bucuresti, november 2019, for å bringe FROG til Romania i samarbeidsprosjektet JA Europe (Junior Achievement Europe)
 • Har ledet to 3 ukers kurs av lyk-z metoden med lærlinger som ved oppstart sto uten lærlingeplass
 • Ledet 2 runder av «Jeg tåler litt til…»
 • Var med og ledet det første ungdomsprogrammet som var i et nytt samarbeidsprosjekt med GREP Grenland As, våren 2016
 • Var med og ledet nye FROG-trenere under implementering av programmet til ny målgruppe; tidligere domfelte, vinter 2017.
 • Utarbeidet innhold for- og strukturert blant annet fagdager og FROG-café samt nye sertifiseringsprogram.
 • 5 års erfaring som sertifisert profesjonell co-active coach.
 • Utarbeidet føringer for FROG-trenere i sertifisering
 • Utvikling av oppfølgingsverktøy til bruk i mentoroppfølging for Seema AS
 • Vært med og ledet BIC Ballangen (Building Identity Capital) 2016

Hanne er kjent for sin ro

Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.