Hvordan bli FROG-trener?

Så gøy at du er nysgjerrig på det å være FROG-trener!

Her vil du få informasjon om hvordan du en dag står med sertifiseringsbeviset i hånden og kan lede FROG-grupper på egen hånd med din med-trener! For det er også noe som er unikt med å være FROG-trener; dere jobber i tospann. Over 20-års erfaring har lært oss akkurat det; at å lede dype gruppeprosesser hvor kursdagene er fulle og intense, det gjøres best i co-leadership.

FROG-trener sertifiseringen består av to (2) deler.

DEL 1:
Et 13-dagers FROG-trener sertifiseringsprogram fysisk i Skien i lokalene til lyk-z & døtre.

De første åtte (8) dagene blir du tatt med inn i din egen personlige prosess. I disse dagene får du kjent metoden på kroppen, og får på denne måten en helt unik og nødvendig forståelse for hva lyk-z metoden FROG skaper i hver enkelt. De resterende fem (5) dagene er det fullt fokus på din rolle som FROG-trener, og du vil bli drillet i å lede gruppeprosesser.

Etter fullført sertifiseringsprogram kan du bruke verktøyene du har lært i én-til-én samtaler. For å drive gruppeprosesser trenger du og din co-leader å bestå del 2 av sertifiseringen.

Del 2:
Under denne delen leder dere et eget FROG-program i deres hjemkommune, med en FROG-instruktør ved deres side. FROG-programmet kjøres i grupper av 8-12 deltakere, og dere er selv ansvarlige for å rekruttere deltakere og sette opp et slikt program. En FROG-instruktør fra lyk-z er med på store deler av deres første leveranse. Dere blir med andre ord godt tatt vare på.

Vi holder 2 sertifiseringskurs i Skien høsten 2024:

  • 2.september – 18.september 2024
  • 7.oktober – 23.oktober 2024 – NB: Dette programmet holdes på engelsk

Fyll ut dette kontaktskjemaet eller ta direkte kontakt med oss hvis dette hørtes interessant ut!

Daglig Leder

Adm. dir. & Metodeutvikler

sert-bilde-1
lyk-z-gjengen

Om FROG-instruktørene:

De er veldig trygge i sin rolle, som skaper mye tillit i gruppe. De holder seg rolige og tro til metoden, og er veldig beundringsverdig. De er forskjellige, men fyller hverandre ut på en veldig fin måte.

Utrolig dyktige, dedikerte trenere. Veldig samkjørte og profesjonelle i alt de gjør

Om FROG-sertifiseringskurset:

Jeg vil vektlegge at dette er noe som har verdi for alle mennesker i alle aldre.

Jeg har vært på mange kurs og dette er på et annet nivå, som tar oss dypere, til et nivå som det er viktig å jobbe med. Samtidig som strukturen og rammene på programmet føles trygt og godt.
Trenerne har ingen agenda, og det er ingen riktige eller gale svar. Det er det svaret som føles riktig for meg som er viktig. Samtalene som oppstår i kurset, er slike samtaler vi burde ha mer av i samfunnet. Vi blir kjent med oss selv, og andre, på en dyp og god måte.
Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.