skjermbilde-2023-01-26-kl.-09.56.12
skjermbilde-2023-01-26-kl.-09.56.12
skjermbilde-2023-01-26-kl.-10.20.34

LES OM VÅRE SPENNENDE
EU-PROSJEKTER

-lyk-z metoden når ut til verden-

frog

FROG-Arbeidslivsmestring

Dette kurset er for deg som ønsker å oppleve økt livsmestring og arbeidsglede!

Kanskje kjenner du, som så mange andre, på en arbeidshverdag preget av høyt arbeidspress. Jobber du i et yrke der du yter tjenester til mennesker i sårbare situasjoner kan det kjennes som at du aldri strekker til. Eller at du ikke får gjort en så god jobb som du ønsker. Det er belastende over tid. Den gode nyheten er at det er mye du kan gjøre som enkeltperson og gruppe, til tross for at systemene rundt ikke endrer seg like raskt.

Dette kurset vil hjelpe deg å oppdage ditt ubrukte potensiale og ta det i bruk. Med ny innsikt vil du få det bedre, og alle rundt deg vil nyte godt av det.

bilde-slve-artikkel
frog

Leadership og Livsmestring

Ingeborg Omdal Lykseth, gründer og daglig leder i lyk-z & døtre, har over mange år utviklet programmet FROG Leadership og Livsmestring. Programmet gir unge i alderen 16-30 år bedre muligheter til å ta gode valg for seg selv og sin egen fremtid. Læringsplattformen består av en nøye sammensatt og strukturert workshop, og et webbasert læringsverktøy, FROGs.no.

frog-logo-liten-skjermdump

FROG Leadership & Livsmestring

Bli trygg på deg selv. Finn den selvfølelsen og selvtilliten som bringer deg videre. Øk din valgkompetanse.

lyk-z coaching

Coaching

lyk-z & døtre as leverer coaching både til enkeltpersoner og grupper. Våre coacher har lang erfaring innen coaching og kan tilby coaching med ulik tilnærming.

siden_skrifttypetest_08

Foredrag & Kurs

lyk-z & døtre leverer både kurs og foredrag innen selvutvikling, identitet, kommunikasjon og leadership for bedrifter, organisasjoner, skoler og enkeltgrupper.

Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.