frog

Bli FROG-trener!

Er du klar for et kompetanseløft du kan bruke på alle arenaer i livet ditt?
Det å være FROG-trener vil gjøre akkurat dette! lyk-z metoden FROG er noe du lever, og som er overførbart i alle relasjoner på jobb og privat. Det gjør noe med hvordan du møter andre mennesker på. FROG-trener sertifiseringen er for deg som jobber med mennesker og som ønsker deg verktøy for bedre kommunikasjon, forståelse og raskere resultater.

skjermbilde-2023-01-26-kl.-10.20.34

LES OM VÅRE SPENNENDE
EU-PROSJEKTER

-lyk-z metoden når ut til verden-

frog

FROG
Grunnlag, Retning & Fremtid

FROG Grunnlag, Retning & Fremtid (GRF) er et 16-dagers program som inneholder de mest sentrale verktøyene og øvelsene fra FROG Master Programmet, og er skreddersydd i en prosess med en 3 trinns modell som drives av to erfarne FROG-instruktører. De 3 modulene bygger på hverandre. FROG GRF er utviklet for dem som ikke har det aller største bistandsbehovet eller som ikke har de største utfordringene med psykisk uhelse, men som har behov for motivasjon, mestring og å trene viktige karriereferdigheter.

bilde-slve-artikkel
frog

Leadership og Livsmestring

Ingeborg Omdal Lykseth, gründer og daglig leder i lyk-z & døtre, har over mange år utviklet programmet FROG Leadership og Livsmestring. Programmet gir unge i alderen 16-30 år bedre muligheter til å ta gode valg for seg selv og sin egen fremtid. Læringsplattformen består av en nøye sammensatt og strukturert workshop, og et webbasert læringsverktøy, FROGs.no.

frog-logo-liten-skjermdump

FROG Leadership & Livsmestring

Bli trygg på deg selv. Finn den selvfølelsen og selvtilliten som bringer deg videre. Øk din valgkompetanse.

lyk-z coaching

Coaching

lyk-z & døtre as leverer coaching både til enkeltpersoner og grupper. Våre coacher har lang erfaring innen coaching og kan tilby coaching med ulik tilnærming.

siden_skrifttypetest_08

Foredrag & Kurs

lyk-z & døtre leverer både kurs og foredrag innen selvutvikling, identitet, kommunikasjon og leadership for bedrifter, organisasjoner, skoler og enkeltgrupper.

Kontakt oss

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg når vi har lest den.